Halebop

  • Plats 14 i vår ranking av bredband
  • Bredband utan bindningstid
  • Fiber

Erbjudande

Från kr/månad

Se alla erbjudanden här

Halebop bredband

Bredband från Halebop

Halebop erbjuder bredband via fibernätet och i öppna stadsnät till privatkunder. Halebop är ett företag som ägs av Telia och har lång erfarenhet av att leverera det bästa bredbandet till sina kunder, oavsett var de befinner sig i landet. Kunderna är privatpersoner på såväl landet som i städer runt om i Sverige.

Att tänka på inför val av bredband

Det är alltid viktigt att se över vilken typ av bredband som passar just dig och dina behov. Du kan ta med faktorer som nedladdningshastigheter där du bor, hur du använder ditt bredband och ifall du exempelvis arbetar hemifrån. Du bör dessutom ta hänsyn till hur många ni är och hur många enheter du har i ditt hem för att på så vis räkna ut vilken hastighet du vill ha på bredbandet.

Så beställer du bredband från Halebop

Det har aldrig varit enklare att beställa bredband än idag. Allt du behöver göra är att besöka Halebop på nätet och läsa mer om de olika alternativ som de erbjuder. Sedan gör du ditt val av hastighet via fibernätet. När du gjort det så får du verifiera med mobilt bankid och så fylls alla uppgifter i och det är bara att bekräfta och därmed är beställningen klar.

Halebop bredband – täckningsgrad i Sverige

Halebop finns i de flesta öppna fibernät i Sverige och lika så i de flesta stadsnät. För att kontrollera om det finns just hos dig så kan du fylla i din adress på Halebops hemsida och få det bekräftat, se priser för din adress men även vilka hastigheter som erbjuds just där du bor.

Betalning av ditt bredband hos Halebop

Du betalar enklast ditt bredband hos Halebop genom autogiro. Detta godkänner du då i samband med att bredbandet startas upp och gör det enklare för dig att hålla reda på att räkningen betalas i tid varje gång. Önskar du hellre E-faktura eller pappersfaktura så erbjuds även det, men tänk på att pappersfaktura medför en extra avgift.

Kundservice hos Halebop

Du kan kontakta Halebop på flertalet olika sätt. Det går jättebra att använda dig av sociala medier så som Facebook för generella frågor och då brukar Halebop svara snabbt. För personliga frågor kan du istället välja att chatta med en kundtjänstmedarbetare eller mejla. Mejl tar i allmänhet dock bara ett fåtal timmar att få svar på även om undantag finns. Chatten hos Halebop går även den snabbt även om väntetiderna kan variera beroende på tid på dygnet som du kontaktar kundservice. Tänk på att du kan komma att behöva besvara ett par kontrollfrågor om du väljer att kontakta kundtjänst via chatten. Även detta sker för dig säkerhet så att du kan vara säker på att ingen försöker använda ditt namn för att få ett bra bredband av högsta kvalité.

Fördelar och nackdelar med Halebop

Här finner du fördelar och nackdelar att överväga innan du bestämmer dig för om du vill välja Halebop eller inte.

Fördelar med Halebop

  • Halebop erbjuder fiber med den allra senaste tekniken från Telia till samtliga kunder. Detta ger dig ett stabilt och snabbt bredband som inte sviker dig.
  • Kundservice är utmärkt eftersom du kan kontakta dem på flera olika sätt och väntetiderna i allmänhet är relativt korta.
  • Korttidsbredband på 3-14 dagar erbjuds för de som endast behöver bredband tillfälligt.

Nackdelar med Halebop

  • Kundtjänst via telefon saknas

Halebop – för dig som söker prestanda och stabilitet

Halebop är ett bra val för dig som värdesätter ett stabilt nät och bredband. Genom att vara en del av Telia så kan Halebop erbjuda samma höga stabilitet och prestanda men till ett lägre pris. För dig som gärna vill ha något som alltid fungerar så är Halebop ett utmärkt val.

Vare sig du är intresserad av ett korttidsbredband eller traditionellt internet via fiber så kommer du med stor sannolikhet att känna dig nöjd med den stabilitet som Halebop levererar till sina kunder varje dag.

Utöver detta omdöme så har vi satt ett betyg för Halebop genom att titta på priser, kundnöjdhet och framförallt populäritet.

Vårt betyg för Halebop
3.3/5

Se fler billiga bredband Se Halebops erbjudanden