Comviq

  • Plats 3 i vår ranking av bredband
  • Bredband utan bindningstid
  • Fiber, 2G, 3G, 4G & 5G

Erbjudande

Från 399 kr/månad

Se alla erbjudanden här

Comviq bredband

Bredband från Comviq

Comviq erbjuder bredband via fibernätet eller mobilnätet till privatkunder. Detta är ett företag som har över fyrtio års erfarenhet av att leverera mobiltelefoni och bredband till sina kunder, oavsett var de befinner sig i landet.

Att tänka på inför val av bredband

Det är alltid viktigt att se över vilken typ av bredband som passar just dig och dina behov. Du kan ta med faktorer som hastigheter där du bor, hur du använder ditt bredband och ifall du exempelvis arbetar hemifrån. Du bör dessutom ta hänsyn till hur många enheter du har i ditt hem för att på så vis räkna ut vilken typ av storlek & hastighet du vill ha på bredbandet.

Så beställer du bredband från Comviq

Det har aldrig varit enklare att beställa bredband än idag. Allt du behöver göra är att besöka Comviq på nätet och läsa mer om de olika alternativ som de erbjuder. Sedan gör du ditt val av antingen mobilt bredband eller bredband från fibernätet. Du bekräftar förslagsvis ditt köp via mobilt Bank-ID. Om du så önskar det så kan du också få avtalet hemskickat till dig för påskrift. Ditt bredband kommer att levereras inom bara ett par dagar i de allra flesta fall. Undantag kan vara om fibernätet ännu inte är färdigställt i det område där du bor, men så är inte fallet i majoriteten av de svenska landskapen.

Comviq bredband – täckningsgrad i Sverige

Med Comviq kan du i princip välja att installera bredband nästan oavsett vart du bor. Det går utmärkt att kontrollera tillgängligheten genom att helt enkelt fylla i din adress på hemsidan innan du börjar. Även det mobila nätet är mycket flexibelt och tillgängligt för alla som har behov av uppkoppling oavsett vart du befinner dig.

Betalning av ditt bredband hos Comviq

Du betalar enklast ditt bredband genom e-faktura. Detta aktiverar du i din internetbank i samband med att bredbandet startas upp och gör det enklare för dig att hålla reda på att räkningen betalas i tid varje gång. Det går även istället välja att få en pappersfaktura skickad till dig varje månad. Du får då räkna med en mindre kostnad som läggs till din räkning eftersom fakturan skickas per post.

Kundservice hos Comviq

Du kan kontakta Comviq på flertalet olika sätt. Det går jättebra att använda dig av sociala medier så som Facebook för generella frågor. För personliga frågor kan du istället välja att chatta med en kundtjänstmedarbetare, mejla eller självklart ringa direkt. Snabbast svar får du om du ringer. Mejl tar i allmänhet dock bara ett fåtal timmar att få svar på även om undantag finns. Chatten går även den snabbt även om väntetiderna kan variera beroende på tid på dygnet som du kontaktar kundservice. Tänk på att du kan komma att behöva besvara ett par kontrollfrågor om du väljer att kontakta kundtjänst via chatten. Även detta sker för dig säkerhet så att du kan vara säker på att ingen försöker använda ditt namn för att få ett bra bredband av högsta klass.

Fördelar och nackdelar med Comviq

Här finner du fördelar och nackdelar att överväga innan du bestämmer dig för om du vill välja Comviq eller inte.

Fördelar med Comviq

  • Comviq erbjuder bredband via fibernät med den allra senaste tekniken till samtliga kunder. Detta ger dig ett stabilt och bra bredband som inte sviker dig.
  • Kundservice är utmärkt eftersom du kan kontakta dem på flera olika sätt och väntetiderna i allmänhet är mycket korta.
  • Det finns inga dolda kostnader utan du vet från start vad ditt bredband kommer att kosta dig .

Nackdelar med Comviq

  • Något begränsat mobilt bredband till lägre pris erbjuds inte.

Comviq – rätt val för dig som söker stabilitet

Comviq är ett bra val för dig som vill ha ett stabilt nät och bredband i ett långsiktigt perspektiv. Detta bredband är helt enkelt en investering för framtiden för dig som vill slippa se över hur nöjd du är med bredbandet efter ett tag och istället vill kunna lita på att det är rätt val för dig redan från start.

Vare sig du är intresserad av ett mobil bredband eller någonting från fibernätet kommer du med stor sannolikhet att känna dig nöjd med den stabilitet som Comviq levererar till sina kunder varje dag.

Utöver detta omdöme så har vi satt ett betyg för Comviq genom att titta på priser, kundnöjdhet och framförallt populäritet.

Vårt betyg för Comviq
4.7/5

Se fler billiga bredband Se Comviqs erbjudanden