Telia

  • Plats 11 i vår ranking av bredband
  • Bredband utan bindningstid
  • Fiber, 2G, 3G, 4G & 5G

Erbjudande

Från 239 kr/månad

Se alla erbjudanden här

Telia bredband

Bredband från Telia

Telia är en av de mest klassiska leverantörerna av digitala- och telefontjänst i Sverige idag. Deras bredband erbjuder stora möjligheter att surfa, arbeta och söka information runt om i hela landet. Man är också van vid att leverera bredband till företag i alla slags storlekar.

Så beställer du bredband från Telia

Det lättaste är att du går direkt till hemsidan för att göra din beställning. Du kan välja mellan flera olika storlekar och ju högre Mbit, desto snabbare och mer kan du surfa. När du bestämt dig lägger du enkelt paketet i kassan och bekräftar med Bank-ID. Din utrustning anländer inom bara ett par dagar.

Betalning av ditt bredband hos Telia

Som företag betalar ni via faktura som skickas till företagsadressen varje månad. Privatpersoner kan välja att istället använda autogiro vilket gör att summan dras automatiskt och du slipper fundera över om räkningen är betald eller ej. Självklart går det också att mot en liten kostnad få en pappersfaktura hemskickad varje månad även som privatperson.

Kundservice hos Telia

Kundservice finns tillgängliga alla dagar i veckan och både via telefon och mejl. Ringer du får du naturligtvis svar på dina frågor omgående medan mejl kan ta allt mellan ett par timmar och upp till ett dygn. Det finns ingen chatt tillgänglig men det är alltid möjligt att även söka svar direkt på hemsidan i sektionen för vanliga frågor och svar som du kan ha behov av.

Fördelar och nackdelar med Telia

Här har vi samlat fördelar och nackdelar med att välja Telia för ditt bredband och allt som har med processen att göra.

Fördelar med Telia

  • Det finns riktigt bra och utförliga mina sidor som hjälper dig att hantera flertalet ärenden själv, utan att behöva ringa kundservice för att få hjälp. Detta gör bredbandspaketet från Telia mycket smidigt.
  • Bra täckning för såväl mobilt bredband som fast. Perfekt för alla som vill kunna vara online och hålla sig uppkopplad mot vad som sker i världen oavsett var de befinner sig.

Nackdelar med Telia

  • Det kan ibland dra ut på tiden innan du mottager ditt startpaket och kan koppla upp dig mot Telias nät för bredband.

Telia bredband – för företag och privatpersoner

Telia är populärt hos såväl företag som privatpersoner som vill ha en bra leverantör och en service som inte krånglar. Genom att välja Telia kommer du också att kunna få bra erbjudanden som lojal kund.

Utöver detta omdöme så har vi satt ett betyg för Telia genom att titta på priser, kundnöjdhet och framförallt populäritet.

Vårt betyg för Telia
3.7/5

Se fler billiga bredband Se Telias erbjudanden