Bahnhof

  • Plats 13 i vår ranking av bredband
  • Bredband utan bindningstid
  • Fiber

Billigaste erbjudande

Från 339 kr/månad

Se alla erbjudanden här

Bahnhof bredband

Bredband från Bahnhof

Bahnhof kallar sig för Sveriges snabbaste nät och erbjuder bredband med extremt många Mbit i sina abonnemang. Dessa passar perfekt för såväl företag som privatpersoner som vill ha ett nät där Internet inte krånglar och där surfen aldrig tar slut. Prismässigt är det inte den billigaste leverantören men du får fortfarande en helt okej service för pengarna.

Så beställer du bredband från Bahnhof

Du beställer bredband från Bahnhof direkt på deras webbsida. Där läser du igenom de olika erbjudandena och gör ditt val. Sedan är det bara att fylla i information om dig själv som privatperson eller om ditt företag innan du bekräftar den order du vill lägga. Det du behöver för att komma igång kommer att skickas ut till dig eller företaget inom ett par dagar.

Betalning av ditt bredband hos Bahnhof

Du betalar per faktura varje månad, oavsett om du är företagare eller har köpt bredbandet som privatperson. Denna skickas ut till dig i god tid innan förfallodatum och du gör betalningen till ett vanligt bankgiro eller plusgiro. En påminnelse kommer att skickas ut om du inte betalar i tid och detta innebär en extra kostnad på sextio kronor.

Kundservice hos Bahnhof

Du kan ringa kundservice på alla vardagar om du har frågor om någonting som rör ditt abonnemang för bredband eller om du är en potentiell kund och har undringar innan du bestämmer dig. Det går också att skicka ett mejl men kom då ihåg att det enbart går att ställa personliga frågor om du samtidigt är inloggad på mina sidor eftersom sekretessen annars förhindrar Bahnhof från att svara på annat än generella frågor.

Fördelar och nackdelar med Bahnhof

Strax här nedan finner du info om positiva och negativa aspekter av att välja Bahnhof för ditt bredband.

Fördelar med Bahnhof

  • Extremt snabbt Internet för dig som vill kunna jobba utan störningar och problem.
  • Kompetent kundservice och professionell hantering hela vägen för företag och privatpersoner.

Nackdelar med Bahnhof

  • Kostnadsmässigt något dyrt i sammanhanget om man jämför med bredband på en marknad som erbjuder allt billigare alternativ.

Bahnhof bredband – extremt snabbt bredband

Bahnhof siktar in sig på marknaden som utgörs av de som vill ha väldigt snabba bredbandsmöjligheter och är beredda att betala lite mer för att få just detta. Du kan enkelt registrera dig för att köpa bredband här som privatperson och som företag i alla möjliga storlekar. Med Bahnhof vet du att det hela sköts professionellt.

Utöver detta omdöme så har vi satt ett betyg för Bahnhof genom att titta på priser, kundnöjdhet och framförallt populäritet.

Vårt betyg för Bahnhof
3.4/5

Se fler billiga bredband Se Bahnhofs erbjudanden