Chilimobil

  • Plats 3 i vår ranking av bredband
  • Bredband utan bindningstid
  • 3G, 4G & 5G

Erbjudande

Från 165 kr/månad

Se alla erbjudanden här

Chilimobil bredband

Bredband från Chilimobil

Chilimobil är ett företag som erbjuder mobilt bredband till alla som vill kunna surfa utan problem, nästan oavsett vart man befinner sig. Leverantören har nu funnits på marknaden under ett par år och lockar främst till sig unga människor som vill ha bra kvalitet utan att för den skull behöva betala så mycket för bredbandet i fråga. Samtidigt är Chilimobil självklart en tjänst som passar alla åldrar, oavsett behov.

Att tänka på inför val av bredband

När du ska välja ett mobilt bredband är det av högsta vikt att du ser till att det kan leverera det du behöver. Kolla därför alltid noggrant upp storleken på bredbandet så att du får den snabba service du behöver. Vill du exempelvis kunna plugga och söka information med ditt mobila bredband är det viktigt att det har tillräckligt med data.

Du kan alltid läsa på om de olika bredbanden hos Penny innan du gör ditt val. Det går sedan också att ändra bredbandets storlek om du skulle upptäcka att du behöver större möjligheter och prestanda.

Så beställer du bredband från Chilimobil

Chilimobil är en digitalt baserad leverantör av bredband. Du beställer därför ditt mobila bredband via nätet. Där väljer du vilken storlek du önskar efter att ha läst på om alternativen och lägger ditt val i varukorgen. Sedan godkänner du köpet med hjälp av ditt mobila bank-ID och inväntar utskicket av den information du behöver för att komma igång.

Chilimobil bredband – täckningsgrad i Sverige

Chilimobil använder sig av Tres bredbandsnät vilket innebär att du har god täckning över de flesta delar av Sverige med undantag för norra delarna av landet. Det går utmärkt att finna mer detaljerad information om detta genom att titta på täckningskartan online. Skulle du ha frågor om detta kan du också höra av dig till kundservice som berättar mer.

Betalning av ditt bredband hos Chilimobil

Du betalar alltid ditt bredband genom att summan för bredbandet dras från ditt bankkort varje månad. Det kommer alltså inte att skickas någon faktura till ditt hem. Om du mot förmodan inte skulle ha pengar på kortet vid tillfället kommer vidare försök att göras under de närmaste dagarna. Om dragningsförsöken fortfarande misslyckas kommer en påminnelsefaktura att skickas ut och ditt bredbandsabonnemang kommer tillfälligt att stängas av. Så fort du har betalat fakturan kan det öppnas upp igen. För dig som vill vara säker på att du alltid har tillgång till ditt mobila bredband är det alltså viktigt att du ser till att betalningen går igenom varje månad.

Kundservice hos Chilimobil

Kundservice är helt digitalt baserad och du når dem via chatt eller mejl. Detta är dock endast möjligt på vardagar. Mejl besvaras normalt inom tjugofyra timmar. För mer generella frågor kan du också använda dig av sociala medier där kundtjänstmedarbetare svarar på dina undringar varje veckodag. Snabbast hantering av din förfrågan får du alltså via chatten och väntetiden brukar vara relativt kort när du går denna väg. Se till att du har ditt kundnummer eller personnummer redo för att kunna få snabbare hjälp eftersom du måste kunna identifiera dig på ett korrekt sätt.

På mitt Chili kan du enkelt logga in för att finna svaret på flera av dina frågor. Du kan även följa ditt bredbandsabonnemang och se information om allt från betalningsuppgifter och din nästa faktura till hur mycket du har använt av ditt tillgängliga bredband just den aktuella månaden. Det går även att utföra tjänster så som att ändra storleken på ditt bredband. Mina sidor gör det helt enkelt enklare att hantera ditt bredband utan att behöva fundera över att sitta i kö hos kundservice.

Fördelar och nackdelar med Chilimobil

Här nedan finner du mer information om vilka fördelar och nackdelar som finns med att välja Chilimobil. Ta del av dem för att på så vis kunna ta ett beslut om vad du ska välja för dina behov av mobilt bredband.

Fördelar med Chilimobil

  • En snabb och enkel registreringsprocess vilken gör att du sparar tid. Allt sker på nätet och tar inte mer än bara ett par minuter förutsatt att du vet vilket bredband du vill ha.
  • Inga uppläggningskostnader och dolda avgifter vilket innebär större trygghet och tillförlitlighet gentemot leverantören.
  • Billiga månadsavgifter för alla slags bredband, även de snabbaste vilket gör att alla har råd att välja Chilimobil för sitt mobila bredband.

Nackdelar med Chilimobil

  • Mer att önska från sektionen för frågor och svar som finns på hemsidan. Det finns inte fullt så många svar som man skulle kunna önska med tanke på att Chilimobil är en digital tjänst som hjälper dig med bredband.

Chilimobil bredband – för en smidig mobil lösning

De allra flesta människor förutsätter idag att de kan gå online oavsett var de befinner sig. Det kan handla om allt från att du behöver kunna jobba på distans till att du vill ha chansen att kolla nyheterna även om du är på resande fot.

Chilimobil är helt enkelt den nya tidens sätt att skaffa mobilt bredband som du kan använda under livets alla dagar. Till ett bra pris och med stora fördelar vad gäller en bred täckningsgrad och stabilitet.

Utöver detta omdöme så har vi satt ett betyg för Chilimobil genom att titta på priser, kundnöjdhet och framförallt populäritet.

Vårt betyg för Chilimobil
4.7/5

Se fler billiga bredband Se Chilimobils erbjudanden