Boxer

  • Plats 9 i vår ranking av bredband
  • Bredband utan bindningstid
  • Fiber

Erbjudande

Från 399 kr/månad

Se alla erbjudanden här

Boxer bredband

Bredband från Boxer

Boxer har många års erfarenhet som leverantör av bredband till människor över hela landet. Du kan välja ett stabilt bredband som passar dina unika förutsättningar och krav. Självklart kontrollerar du om du kan välja Boxer genom att fylla i din adress på hemsidan redan från start. Sedan är det bara att göra ditt val.

Att tänka på inför val av bredband

Vad ska du då tänka på innan du väljer bredband? Är du nyfiken på Boxer kan du välja mellan fler än ett alternativ. Inför att du gör ditt val ska du fundera på hur du använder bredbandet och Internet i allmänhet. Det är trots allt viktigt att du ser till att du som exempelvis arbetar hemifrån kan göra det utan problem vid möten och liknande. Det går alltid att byta storleken på ditt bredband om du behöver det i efterhand och detta kan göras såväl via kundservice som på mina sidor på Boxers hemsida.

Så beställer du bredband från Boxer

Det går att ringa Boxers kundservice för att beställa ett bredband till ditt hem. För dig som vill att det ska gå smidigt och utan att behöva sitta i kö och vänta kan du istället vända dig till hemsidan. Där kan du läsa på om de bredband som du kan välja mellan och dessutom göra ditt val genom att klicka in det i kassan. Så fort du har läst igenom villkoren för ditt köp kan du bekräfta det och invänta leveransen av det du behöver för att koppla in bredbandet.

Boxer bredband – täckningsgrad i Sverige

Boxer finns tillgängligt i de flesta delarna av Sverige idag. Vare sig du satsar på att få Boxer genom stadsnätet eller öppen fiber är det helt enkelt ett alternativ för dig. För mer information om Boxers täckningsgrad kan du kontrollera din adress gentemot Boxers system.

Betalning av ditt bredband hos Boxer

Du har ett par val för att betala för ditt bredband hos Boxer. Detta sker alltid månadsvis och det är upp till dig om du önskar få en faktura hemskickad eller om du föredrar att istället sätta upp ett autogiro där pengarna dras automatiskt från ditt konto. Du godkänner autogirot med hjälp av ditt Bank-ID eller direkt på din Internetbank.

Kundservice hos Boxer

Du kontaktar enklast kundservice via telefon, varje dag i veckan. Öppettiderna är dock lite mer begränsade under helgerna. Genom att ringa vet du att du får svar på din fråga direkt och kötiden är oftast relativt kort. Det går också att välja att skicka ett mejl istället. Om du gör det får du dock räkna med att svaret kan dröja till nästa veckodag.

Utöver dessa två alternativ har Boxer ett stort utbud av frågor och svar direkt på sin hemsida. Genom att söka här kan du som kund ofta få svar på det du undrar över utan att behöva höra av dig till kundtjänsten. Det går också att utföra många tjänster direkt på mina sidor, vilka skapas omedelbart i och med att du köper Boxer bredband.

Fördelar och nackdelar med Boxer

Här finner du allt du behöver veta i korta punkter om för- och nackdelar med att välja Boxer bredband. Läs igenom de punkter vi har sammanfattat och ta sedan ett beslut som du vet kommer att vara välgrundat i korrekt information.

Fördelar med Boxer

  • Boxer är välkända för sin stabilitet vad gäller bredband vilket gör att du kan surfa tryggt oavsett var du befinner dig, utan uppehåll.
  • Trevlig kundservice som alltid jobbar på till att du fått det svar du behöver.
  • Tydlig information om varje bredbandstjänst på hemsidan och inga dolda kostnader.

Nackdelar med Boxer

  • Forumet med frågor och svar är utförligt men kan ibland vara något svårt att hitta i eftersom det just är så stort.

Boxer bredband – för dig som vill ha en stabil service

Med Boxer vet du att du inte kommer att få problem med ditt bredband. Det är helt enkelt ett stabilt nät vare sig du använder dig av fibernätet eller stadsnätet. Boxer lockar människor i alla åldrar och passar dig som tycker bredband skall vara enkelt och bara finnas där i bakgrunden när du behöver det som bäst.

Utöver detta omdöme så har vi satt ett betyg för Boxer genom att titta på priser, kundnöjdhet och framförallt populäritet.

Vårt betyg för Boxer
3.9/5

Se fler billiga bredband Se Boxers erbjudanden