Netatonce

  • Plats 15 i vår ranking av bredband
  • Bredband utan bindningstid
  • Fiber

Billigaste erbjudande

Från 339 kr/månad

Se alla erbjudanden här

Netatonce bredband

Bredband från Netatonce

Detta är en mindre aktör på marknaden som levererar bredband. Du kan välja att köpa bredband via fiber och det spelar ingen roll om du är företagare eller privatperson. Netatonce är en personlig aktör som hjälper dig genom processen om du har frågor.

Så beställer du bredband från Netatonce

Du kan lätt beställa bredband härifrån genom att besöka hemsidan. Man har en digital bas vilket betyder att alla tjänster hanteras via nätet. Läs på om de olika alternativ som finns och gör sedan ditt val av alternativ. När du har lagt den i kassan kan du sedan bekräfta din order och gå vidare med att köpa bredbandet.

Betalning av ditt bredband hos Netatonce

Hos Netatonce får du en månatlig faktura som du betalar för att få ditt bredband fortsatt levererat. Om du inte betalar kommer en påminnelse att skickas ut och för den debiteras du sextio kronor. Företagare kan ibland göra specialavtal i hur de betalar men för att ett sådant avtal skall kunna upprättas måste du kontakta kundservice direkt.

Kundservice hos Netatonce

Du når enklast kundtjänst genom att ringa dem på deras öppettider på vardagar. Då kan ni direkt komma överens om avtal liksom få svar på frågor kring olika saker du undrar över. Självklart finns dock också en mejladress där du vanligen får svar inom högst ett dygn.

Fördelar och nackdelar med Netatonce

Här nedan läser du mer om vilka fördelar och nackdelar som vi har identifierat med Netatonce.

Fördelar med Netatonce

  • Högkvalitativt bredband för dig som vill ha effektivitet i alla lägen, vare sig du har ett företag eller är privatperson.
  • Tydlig information på hela hemsidan så att du alltid vet vad det är du betalar för om du väljer denna leverantör. Det finns inga överraskande kostnader som kommer att uppkomma.

Nackdelar med Netatonce

  • Erbjuder dessvärre inte studentrabatter eller liknande.

Netatonce bredband – en liten aktör på marknaden

Väljer du Netatonce vet du att du kommer att få personlig service hela vägen. Du kan då se fram emot att få ett bredband som passar just dig och de förutsättningar du har. Det är trovärdigt och ett stabilt alternativ för alla som vill slippa fundera över om bredbandet kommer att fungera optimalt eller ej i alla lägen där du behöver det som bäst.

Utöver detta omdöme så har vi satt ett betyg för Netatonce genom att titta på priser, kundnöjdhet och framförallt populäritet.

Vårt betyg för Netatonce
3.2/5

Se fler billiga bredband Se Netatonces erbjudanden