Fibio

  • Plats 9 i vår ranking av bredband
  • Bredband utan bindningstid
  • 2G, 3G & 4G

Billigaste erbjudande

Från 249 kr/månad

Se alla erbjudanden här

Fibio bredband

Bredband från Fibio

Fibio erbjuder ett prisvärt alternativ för dig som vill ha bredband som du kan lita på, utan att för den skull behöva betala mer pengar än nödvändigt i månadsavgift. Även detta är en leverantör som är baserad online vilket ger dig som kund större möjligheter att få mer bredband för dina pengar.

Att tänka på inför val av bredband

Utöver priset ska du fundera igenom vilken storlek du behöver på ditt bredband. Det är trots allt datamängden på bredbandet som avgör hur mycket du kommer att kunna surfa, titta på rörligt material eller arbeta och ha möten utan problem. Det är därför viktigt att läsa på om de olika alternativ som varje leverantör erbjuder innan du bestämmer dig. Tänk också på att antalet enheter du vill kunna använda bredband på spelar roll för ditt val. Ju fler enheter, desto mer av bredbandet GB går åt under månaden innan det åter fylls på med fler GB.

Så beställer du bredband från Fibio

Fibio har en mycket enkel process för den som vill köpa bredband. Allt du gör är att besöka deras hemsida där du kan välja ditt bredband under rubriken för just bredband. När du har bestämt dig går du vidare till varukorgen och lägger din beställning. Kom ihåg att det alltid är möjligt att byta storlek om du skulle upptäcka att det du har beställt är för litet (eller för stort). Detta kan du göra genom att höra av dig till kundservice eller via mina sidor.

På mina sidor, som skapas automatiskt då du köper ett bredband eller någon annan tjänst här, kan du alltid se över ditt avtal, du kan kontakta kundservice och även genomföra ändringar så som att köpa ett snabbare bredbandsalternativ eller se din betalningsinformation för nästa faktura. Detta är helt enkelt en plats där du slipper ta hänsyn till öppettider utan istället kan ta saker i egna händer när det passar dig. På mina sidor har du en god översikt över ditt bredband alla tider på dygnet.

Fibio bredband – täckningsgrad i Sverige

Fibio erbjuder bredband med god täckning och har Telenors nät som bas. Detta betyder att du kan använda Fibio över i princip hela landet utan problem. Vill du se mer information om detta kan du enkelt söka upp täckningskartan på nätet. Vid frågor är kundtjänsten mer än glada över att få besvara dina undringar så att du kan köpa bredband med rätt intentioner och få ut så mycket som möjligt av det abonnemang du väljer för dig själv.

Betalning av ditt bredband hos Fibio

Du betalar ditt Fibio-bredband genom månatliga betalningar. Enklast är att sätta upp ett autogiro men du kan också göra valet att betala per faktura som du får hemskickad till dig.

Kundservice hos Fibio

Fibio har ett mycket stort utbud av vanliga frågor som du kan få svar på direkt på hemsidan. Detta gör det enklare för dig som kund att kunna hitta lösningar på undringar du har utan att behöva spendera tid på att invänta svar från kundservice. Sök därför alltid först via vanliga frågor.

Alternativt kan du alltid ringa Fibio direkt eller välja att mejla dem via ett kontaktformulär på hemsidan. Mejl bör endast användas om du inte har bråttom med ditt svar eftersom du ibland kan få vänta upp till tjugofyra timmar innan mejlet besvaras.

Fördelar och nackdelar med Fibio

Här nedan finns positiva och negativa punkter som är viktiga att ta hänsyn till innan du bestämmer dig för om du vill köpa Fibio bredband eller inte.

Fördelar med Fibio

  • Mycket bra täckningsgrad på ett av Sveriges mest heltäckande nät för bredband.
  • Svar på många frågor direkt på hemsidan på nätet vilket sparar dig tid som du slipper ägna åt att vänta i kö hos kundservice.
  • Tydlig prisinformation vilket gör att du slipper överraskningar då det är dags att betala din faktura.

Nackdelar med Fibio

  • Ibland något längre leveranstider av den utrustning som behövs för att komma igång med bredbandet på riktigt.

Fibio bredband – med ett väl utbrett bredbandsnät

När du köper bredband vill du vara säker på att du alltid får en stabil uppkoppling utan oro för att något skall gå fel. Detta är precis vad du får då du satsar på Fibio bredband idag. Med ett nät som täcker hela Sverige och bra priser kan du enkelt göra ditt köp online. Med Fibio bredband kommer du inte att ångra ditt köp.

Utöver detta omdöme så har vi satt ett betyg för Fibio genom att titta på priser, kundnöjdhet och framförallt populäritet.

Vårt betyg för Fibio
3.9/5

Se fler billiga bredband Se Fibios erbjudanden