Bredband2

  • Plats 15 i vår ranking av bredband
  • Bredband utan bindningstid
  • Fiber

Billigaste erbjudande

Från 309 kr/månad

Se alla erbjudanden här

Bredband2 bredband

Bredband från Bredband2

Med Bredband2 så får du tillgång till bredband förutsatt att du också är ansluten till stadsnätet. Då kan du njuta av riktigt bra bredband vart du än befinner dig. Självklart erbjuder Bredband2 också möjligheten att skaffa bredband till företag och inte bara privatpersoner.

Så beställer du bredband från Bredband2

Det enklaste är att försäkra dig om att du först tillhör stadsnätet. Då kan du sedan besöka hemsidan för Bredband2 och läsa på om bredband via fibernätet. När du har gjort ditt val av hastighet och utrymme så kan du sedan lägga ordern i din varukorg. Du bekräftar din beställning via bank-ID men kan också be om att få ett avtal skickat hem till dig för att skriva på.

Betalning av ditt bredband hos Bredband2

Bredband2 betalas via faktura som skickas till din adress en gång per månad. Det går även att sätta upp ett autogiro om du föredrar att pengarna dras från ditt konto automatiskt. Om betalningen inte genomförs ordentligt så kommer du att debiteras sextio kronor i påminnelseavgift.

Kundservice hos Bredband2

Kundservice hjälper dig gärna med allt du har frågor kring. Du kan nå kundtjänsten via telefon eller via mejl. Tänk dock på att mejl tar ett tag att få svar på. Du kan ibland behöva vänta upp till tjugofyra timmar innan ett svar kommer, men svaren är alltid korrekta och mycket hjälpsamma.

Fördelar och nackdelar med Bredband2

Det är viktigt att se över fördelar och nackdelar med ett bredband du funderar på att välja. Här har vi samlat de viktigaste sakerna att tänka igenom innan du bestämmer dig.

Fördelar med Bredband2

  • En bra och prisvärd lösning för såväl företag som privatpersoner.
  • Trevlig kundservice som dessutom är mycket kunniga inom sitt område. Du kan med andra ord kontakta kundservice och slippa oroa dig över om du kommer att kunna få hjälp eller inte.

Nackdelar med Bredband2

  • Svar på mejl kan då trycket är hårt ibland dröja längre än vad som är önskvärt.

Bredband2 bredband – ett bra tips för företag och privatpersoner

Du kan som privatperson men även som företagare välja att satsa på Bredband2 och kommer garanterat att känna dig nöjd med det val du gör. Det finns inte jättemånga olika bredbandsabonnemang att välja bland men de som finns är av hög kvalitet. Sedan är det upp till dig att bestämma om de passar dig och dina unika förutsättningar eller inte.

Utöver detta omdöme så har vi satt ett betyg för Bredband2 genom att titta på priser, kundnöjdhet och framförallt populäritet.

Vårt betyg för Bredband2
3.2/5

Se fler billiga bredband Se Bredband2s erbjudanden